Головна » Архів матеріалів

space.if.ua - Новини космосу

space.if.ua - Новини космосу

Україномовний сайт про космос і все, що з ним зв'язано. На сайті ви можете знайти: новини з області космосу, астрології, астрофізики, цікаві статті на вище наведені тематики, відео, зображення планет, галактик, космічних туманностей, екзопланет, чорних дір і т.д...

hrefpage - Український каталог сайтів

hrefpage - Український каталог сайтів

Пропоную вашій увазі безкоштовний каталог сайтів в, який можете додати нескінчену кількість своїх сайтів. 
Додати свій сайт можна перейшовши за наступним посиланням: hrefpage.at.ua

Змінюємо стиль виводу схожих матеріалів

Змінюємо стиль виводу схожих матеріалів

Типово кожен користувач на сайті може виводити скільки завгодно в кількості схожих матеріалів, за тегами з назви матеріалу, при умові, що вони введені в потрібне поле при створення новини. Використовується умовний оператор $RELATED_ENTRIES$
Для цього я хочу з часом додати скрипт який буде підставляти нумерацію, і ранжування цих новин при виведенні на сторінці сайту. 

Книжковий вид категорій

Книжковий вид категорій

Досить приємний на вигляд вид категорій. Чудово підійде для книжкових сайтів чи для будь-яких інших тематик. Його повністю можна з легкістю налаштувати під себе. В даному варіанті вид для темних дизайнів.

Кнопка Вгору з Пікачу

Кнопка Вгору з Пікачу

Кнопка Вгору з покемоном Пікачу. Прекрасне доповнення для вашого ресурсу. Ідеально підійде для аніме сайту. Чудово дивиться і при цьому корисна річ, яка 100% сподобається вашим відвідувачам. Проста зрозуміла установка.

1 2 3 ... 6 7 »